Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. november 29., péntek

Szivárvány...

Órákon át hallgatnám nyugodt szívverésed, mert minden dobbanásban ott rejtőzik egy különleges szín, ami szivárvány képében mutatkozik meg előttem.
Ezektől a színektől vagy egyedi és különleges, mely sok ember számára örökre láthatatlan marad, egyesek kérdőn rád csodálkoznak, de lesz olyan, aki a színeket felismerve összekeveri és Veled összemosódva, összegabalyodva hozz létre Benned egy új, egy megismételhetetlen színkavalkádot. Vele fogsz a szivárvány tetején lábat lógatva a legszebb kilátásban gyönyörködni.
Talán az út porától idővel egy-két szín megfakul és elveszíti fényét, de ne csüggedj. Ne hagyd, hogy a megbukott tegnap feletted ásítson és elveszítsd színeid. Színezd újra és fordítsd gyönyörű, tiszta lelked a feléd nyújtózkodó holnap felé.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése