Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 28., szombat

Buja ünnepek Veled...



Még mielőtt az ünnepi vacsorát elfogyasztanánk, előtte egy gyors zuhanyt veszek.  A forró és a hideg víz váltakozása élénkíti a napközben megfáradt testem. Vágyom a kényeztetésre, ezért a zuhany befejezéseképpen bekennem magam a kedvenc testápolómmal, hogy bőröm illatos és selymes legyen.  Az egyik lábamat felteszem a kádszélére, hogy a krémet a combom belső részébe is bemasszírozhassam.  Azon kapom magam, hogy mozdulataim lelassulnak, élvezem, ahogy a krém a szomjas bőröm kiszolgálja. Emlékképek hada kezd el ostromozni. De mindent elhessegetem és sietek, hogy minél előbb veled lehessek.  A kedvenc fekete ruhámat veszem fel, melynek hátrésze merészen, egészen a derekamig enged látszatni, majd lazán feltűzöm a hajam. Nem akarok túl konzervatívnak tűnni és elég a hétköznapok szigorúságának fogságából. Egy pár rakoncátlan tincset a fülem mögé parancsolok, párat pedig hagyok, hogy élvezze a szabadságot és huncutul az arcomba lógjon. Arcomra teszek egy leheletnyi sminket, hogy eltüntessem a munkahely által okozott fáradalmakat.
Előveszem a kedvenc szexis parfümömet, majd pöttyintek a csuklómra és a fülem mögé is, az illata rögtön a tüdőmben landol. Gyorsan belebújok a fekete magassarkú cipőmbe, majd a hatalmas tükör elé állok és egy elégedett mosolyt küldök a bennem tomboló vágynak.
Ahogy a fürdő fáradt, párától telített terét elhagyom, látom, hogy a konyha pultnál állsz és a már elkészült ünnepi vacsorához bontasz fel egy finom fehérbort, amit már rég megszerettünk volna ízlelni. Hátulról figyellek Téged, ahogy az üveget megfogod és elkezded felbontani. Izmaid megfeszülnek, melynek látványától elhatalmasodik bennem a vágy. A vágy, mely Tőled, oly vad és féktelen. Hangtalanul leveszem a cipőm. Észrevétlenül, mint egy cica puha talpával mögéd lépek. Ahogy odalépek, megcsap finom illatod, mely minden alkalommal elcsábít és magával ragad. Behunyom a szemem és egy mély lélegzetet veszek. Érzem, ahogy az illatod szétárad bennem és lángra gyúlt körülöttem mindent. Hátulról lassan átkarolom a mellkasod, majd lefelé haladva a derekad, a feneked simogatom. Érintésem váratlanul érint Téged, de ettől oly izgalmasan gyönyörű. Az üveget leteszed a konyhapultra, majd mozdulatlanul várod, hogy érintésemtől minden idegvégződésed felébredjen. A tarkódat masszírozom, majd lassan végig haladok a gerinced melletti két tartóizom vonalán. Rezdüléseidből látom, hogy minden érintésem tűzként perzseli bőröd és türelmetlenül várod, hogy mi lesz ennek a vége. Testemet a testednek feszítem, hogy érezzük egymás vérkeringését, mely forrón lüktet és áramlik a megfelelő helyre. A csípőd, majd a feneked simogatom, közben lassan lehúzom a nadrágod úgy, hogy a körmöm széle súrolja a bőrödet, ezzel is nyomatékot adva annak, hogy kívánlak és itt a konyhapulton akarok a Tied lenni, itt akarom, hogy újra és újra belém hatolj. Hirtelen megfordulsz, és egy mozdulattal felteszel a pultra. A pult hideg, de érintésed perzseli bőröm. Hasamban összehúzódnak az izmok, újból elönt a vágy, melyet Te ébresztettél bennem fel, pedig még hozzám sem értél. A nyakadba kapaszkodok, miközben átfonom a lábammal a csípődet, Te pedig a csípőmbe kapaszkodva keresed az egyensúlyt. Ziháló lélegzeted az arcomban érzem, melyre egész testem remegve válaszol. Egyre vadabbul és érzékibben csókoljuk egymást, mintha az életünk múlna rajta...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése