Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 28., szombat

Karácsonyi érzés...

Ma a lelassulás ideje van. Amikor a fekete rabság karma, aranyszínű fénnyé változik át. Megittasult gondolatok szállnak az ég felé, ahol kacagva szárnyat bontva tovarepülnek egy szebb jövő reményében. A szavak ma értelmet nyernek és a süket fülek, mind a szakadékba szédülnek. Törődött lelkedet színes csomagolópapír közé burkolod, majd átadod Neki, hogy puha, finom ujjaival újraélessze. Ma mellém ülsz és a hatalmas, fekete zongorán együtt játsszuk az éj dallamát. A hangjegyek együtt táncolnak velünk és a súlyos, terhekkel teli fémrabláncot szemenként hagyjuk a padló mély erezettébe. Nem marad rajtunk más, csak a meztelen igazság, ahogy erre a földre születtünk, ahogy Mi szeretjük egymást!

    


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése