Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 15., vasárnap

Utazás Veled...... ma még a nap is gyönyörű fénybe öltöztette a tájat és ma még szebben ragyog az égbolton, mint máskor. Végre eljött ez a nap is, melyre oly sok elmúló órát kellett várnunk, mely minden lenyugvó nappal csak egyre türelmetlenebbé tett bennünket. De most itt ülök melletted a hatalmas, a szabadság szagával és hatalmával megtelt kocsiban. Itt vagy hús-vér valódban, a sok fehér alapon, fekete betű, most igaz Férfiba bújt.
Együtt vágunk neki az ismeretlen, de belőlünk fakadó izgalmas, mégis veszélyes útnak. A kerekek által megtett kilométerek száma, egyre nagyobb sebességgel feledteti szívemben a nélküled eltelt percek keserű ízét.
Az utcák még csendesek és nyugodtak csak a madarak édes csicsergését hallani, mely ismerős dallamként cseng a fülünkben. Mióta ismerlek, szívem dallamként dobban. De most oly heves ütemeket játszik, mert itt lehetek melletted, végre érezhetem a már ezerszer elképzelt finom illatod, mely férfias mégis enyhe édes illattal keveredve csak még jobban fokozza a bennem tomboló vágyat. A Veled együtt töltött perc kirángat a hétköznapok zajából, most csak Te és én és a láthatatlan út, melyen most együtt száguldunk végig.
Hagyom, hogy Te vezess, hogy uralkodj a több száz lóerős motor felett, így közben láthatom két erős karod, mely határozottan mégis gyengéden simul a kormánykerékre. Minden receptorommal Téged fürkészlek, nem hagyhatok ki egyetlen részletet sem.
A napsugarak első arany fényében fürdőzik az arcunk, mely selymesen érinti a bőrünk minden egyes piciny sejtjét. Az arcodra tekintek, látom, hogy szemedet zavarja az erős fény, de puha érintésem az arcodon enyhítést nyújt és mosolyt csal az arcodra.
Jobb kezed most a combomon pihenteted, melynek érintésére az alsó ajkamba harapok, hogy elfojtsak egy hangos sóhajt. Nem simogatsz csak mintha rajtam felejtetted volna a kezed, de közben érezhetem a benned áramló vér erős lüktetését, mely a vérerek falának feszülve tombol benned.
Ahogy a fák mellett elsuhanunk, a levelek vidáman üdvözölnek bennünket és élvezzük a szabadság ízét.
Már több száz kilométert teszünk meg, mikor először rápillantasz a műszerfalra és lekanyarodsz a legközelebbi benzinkúthoz. Lassítasz, mintha velünk együtt az időkereke is lelassulna. Elfordítod a kulcsot és a motor elhallgat.
Tekinteted rám emeled, miközben szemedben játékos szikrák gyúlnak. Nem mondasz semmit, de most nincs is rá szükség csak a tarkómnál fogva lassan közelebb húzol magadhoz. Ajkaid finoman és lágyan érintik a vágytól kipirosodott arcomat, melyre csak az érintésed adhat enyhítést. Kéjes sóhaj hagyja el kiszáradt torkom. Tovább folytatod a "kínzást" ezzel libabőrt varázsolva az egész testemre. Forróságot érzek, ahol ajkad nyomát hagyod az arcomon és az ajkamon. Nem tudom magam visszafogni, bármennyire is megígértem magamnak, hogy kordában fogom tartani a vágyaimat. Újból és újból hangot adok az érintésednek. Egymásra mosolygunk és kiszállunk a kocsiból, hogy lehűtsük magunkat.
Rövid idő elteltével visszaülünk a kocsiba, elindítod az autót, majd a motor hangosan felpörög, mintha ezzel is azt akarná nekünk jelezni, hogy ő készen áll új és újabb utak felfedezésére...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése