Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 18., szerda

Te vagy a vágyam...



...fáradt vagyok. Vágyam csak annyi, hogy vegyek egy forró fürdőt, mely ellazít és kiragad a valóvilágból. Kiszabadít a fekete árnytól, mely mindennappal csak egyre szorosabban szorít magához. Onnan, ahol az emberek már nem képesek látni, csak nézni. Onnan, ahonnan az emberek arcáról a hazugság vigyora, a gyermeki mosolyt már rég letörölte. Belenyúlok a már elkészült fürdővízbe. Máris érzem, ahogy az ujjaimon keresztül, a lelkemig kúszik fel bennem, ez a kellemes, meleg bizsergés. Óvatosan belelépek, mintha egy vattacukor felhőre lépnék, mely alatt a talpam besüpped, mégis tökéletes biztonságban érzem magam.
Behunyom a szemem és élvezem, ahogy a melegség minden porcikámat átjárja és testemet körbeöleli az illatos hab. Felemelem a fejem és egy mély sóhaj hagyja el kiszáradt torkom, mintha ezzel minden rossz, ami egésznap a lelkem rágta és fogságba tartotta, egyszerre hagyta volna el a testem.
Ez a csodás, illatos fürdő nemcsak a testem kényezteti, de az érzékeimet is simogatja. Elképzelem, ahogy belépsz mögém lassan és finoman elkezded mosni a hátam, a karom, majd Te is beülsz mögém a kádba. Hátulról átölelsz, cirógatod a hátam, a karom az arcom érinted, úgy, ahogy már azt többször is megálmodtam. Minden érintésedre összerezzenek, mintha áramütés érne. Nehéz sóhajaimmal kitöltöm a fürdőszoba fülsüketítő csendjét, ahogy az erős karoddal gyengéden érinted meredező mellbimbóm. Egyre szenvedélyesebb csókokat hagysz testemen. A mellkasodnak feszülve biztatlak, hogy ne hagyd abba. Most minden annyira tökéletes. Kellesz nekem, a gondolataiddal, az érzéseiddel, az érintéseddel együtt! Még mindig hunyva tartom a szemem, nem akarok felébredni, nem akarlak elveszíteni. Most itt Vagy velem és érezhetlek, hallhatom lélegzetvételed, mely a vágytól egyre szaporább.
Lassan hatalmába kerít egy bizsergető érzés, ahogy a combjaim belső oldalát lassan, érzékien simogatod. Mindkét térdemet félig felhúzom, majd erősen összeszorítom a combom, hogy a kezed mélyen, a combomban érezhessem. Kívánlak! Minden porcikám megváltásért kiállt.
Ahogy a szorításból egy kicsit engedek, ujjaiddal a szeméremdombom simogatod. De nem bírom tovább a kínzást, óvatosan beleülök az ujjadba, mely lassan elkezd bennem mozogni. Érzed, ahogy az ujjadat körülöleli a szűk, forró nedvekben gazdag kelyhem. Földöntúli érzés kerít hatalmába, hátrahajtom a fejem és teljesen átadom magam Neked és az érzésnek. Vágytól zihál a testem, melyre a csípőm ösztönösen reagál. Gyors, apró, robbanásszerű lökéshullámokkal érkezik, a már oly régóta várt érzés, melybe minden sejtem beleremeg, Neked feszült testemen keresztül Te is érzed a gyönyör hullámzását.
Lassan kinyitom a szemem, hogy csókot leheljek az ajkadra, de már nem látlak, nem érezlek. Hiszen csak a képzeletem szült Téged.




1 megjegyzés: