Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 3., kedd

Piruett Veled...

Az ajtód előtt állok. A fülemben tomboló vérereimben hallom vissza szívem minden egyes dobbanását. Elhagyott a Nő a nagy betűs felnőtt Nő. Kislányként állok most itt a hatalmas, erős, tölgyfából készült ajtód előtt. Kislányként, ki bűnt követett el és most számon kérik azt tőle. Az ujjaimat tördelem és közben húsos, vérbőtől duzzadó, vörös alsó ajkamba harapok. Szemem lehunyom és az égiekhez imádkozok, hogy légy velem türelmes és hallgass meg. Hallgasd meg az érted kiáltó gondolataimat, melyeket szavakba formálok és bársony szalaggal átkötve nyújtom át neked.
Ismeretlen erők által vezérelve gömbölyű csípőm vonalából lassan, lágyan felemelem a karom és az ajtódon kopogok. Az ajtó nem nyílik. Érzem, ahogy a karomból az ujjaimon keresztül távozik az izgalom.  Megkönnyebbülök, van még időm gondolkozni, van még időm Ránk.
A homokóra finomszemcséi peregnek le a szemem előtt, melyek még időt adva a szerelemnek, tovább kacagnak az üvegcsében és lágy táncra hívják szerelmes lelkemet.
Édes mosollyal az arcomon elindulok visszafelé, amikor is szembe jössz velem. Nem szólsz semmit, csak magadhoz húzol és egy forró csókkal köszöntesz. Az egyik karoddal még mindig engem tartasz, de a másik kezeddel már az ajtód nyitod. Egy piruett veled. Milyen szép is.
Ahogy az ajtód kinyitod azzal együtt a szobából az összes kedvenc illatom is elillan. Vadul az ajtónak döntesz, de a következő másodpercben már lágyan csókolod forró ajkam. Szenvedélyesen a szemembe nézel, majd hirtelen mindent lesöpresz az asztalról és fölültetsz.
Tovább csókoljuk egymást, az ajkad oly édesen és finoman érinti az enyémet, melybe beleremeg az egész testem. Kezeimmel a válladat, a karodat simogatom, egyszerűen nem tudunk egymással betelni.
Ujjaiddal az arcomat érinted, puhán az államat, majd végig simul a nyakamon. Ekkor már hatalmába kerített valamiféle extázis, gyengéden a hajadba túrok miközben az egyik lábammal erősen magamhoz húzlak. Tovább ízleljük egymást, tovább szívjuk magunkba a másik bódítóan részegítő illatát. Észrevétlenül csúszik le az ujjad és érinted vele a mellem, ahogy kiszabadítod a fogvatartott börtönéből egy kéjes sóhaj tör ki belőlem. Ösztönösen megköszönve az érzést, lágyan belecsókolok az illatos nyakadba, leheletemet ott hagyva minden pici sejtedben. Kezeimmel végigsimogatom a mellkasod és újra a vállad, ahogy végigsöpör rajtad az inger a gerinced megfeszül. Közben kezeiddel gyengéden a melleimet masszírozod, majd selymes nyelveddel a mellbimbómat érinted. Vágyom az érintésedre, a csókjaidra és közben átadom magam az élvezetnek és átadom magam Neked!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése