Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 14., szombat

Ő!Ott áll előtted. Most újra láthatod angyali arcát, melyet a nap, ragyogó aranysugarai finoman és óvón körbe ölelnek. Elmerengsz szédítő szemének látványában, ahogy a pillái mögül Rád emeli gyönyörű, szikrázó tekintetét. Egyszeri szépség, mely rögtön elrabolta szíved rozsdás kulcsát. Emlékszel, oly rég dobbant már a szíved így, mely most ki akar törni a mellkasodból, hogy a világ felé fordítsa szerelmes arcát. Minden más dolog eltörpül. Most és örökre csak Ő létezik neked. Minden receptoroddal Őt fürkészed. Mélyet szippantasz a levegőből, hogy tüdőd minden sejtje az Ő illatában fürödhessen meg. Titkos sóhaj hagyja el ajkad, ahogy a belélegzett levegőt lassan, szinte visszatartva engeded szabadon. Örvény Ő, mely visszafordíthatatlanul magával ragadott a végtelen felé. Addig akarod ezt a képet magadban őrizni, ameddig el nem jön a végső pillanat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése