Légy buja és szenvedélyes, amit csipetnyi kacérsággal és némi huncutsággal bolondíts!


Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem is megmutatkozik az olvasó előtt. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel, értékekkel és titkos vágyakkal, melyeket egy gondolatfűzére felfűzve élhet át, az oldalamra látogató. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre.

Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos. Itt megtalálod mindet, melyet most gátlások nélkül átélhetsz velem.

2013. december 10., kedd

Önnel...Köszönöm kedves levelét, mely ismét oly lágyan simogatta lelkem, mint az első napsugarak a törékeny virágszirmokat, melyek a nap, sárga fényébe megfürdőzve pompáznak a legszebben.
Csend van. Vágyom az ön puha, meleg ölére, ahol mindent elfeledve a távoli messzeségbe repülhetek.
Elképzelem, hogy két erős karjával óvón átölel, hogy együtt fürdőzünk tovább a lemenőnap káprázatos vörös színében, melyet ma este elénk rakott a Jóisten. Rég láttunk ilyen gyönyörűt, ilyen káprázatos szépséget a horizonton.
Szorosan ölel, szinte már fáj a szorítása, mégis vágyom rá. Vágyom Önnel a véget nem érő veszélyes utazásra, a mindent elsöprő végtelen felé.  Oda, ahol a kövek érdes széle a talpunkat hasítja, ahol imát mondunk a tegnapért, ahol hálát adunk a máért és együtt éljük meg a végső pillanatot.
Kérem, öleljen úgy, mintha nem lenne holnap, mintha a küszöbön maradt volna az összes, fűszer nélküli álmunk.
Két szenvedélytől lázas szemét lassan behunyja és közben egy mélyet szippant a virágillattól terhes levegőből.  Sóhaja leple lágyan betakarja az Önért pihegő lelkem. A boldogság szélsebesen áramlik a vérereinkben szét, mely végállomásként a szívünkben gyűlik össze.
Érzem, szíve szívemmel egy dallamot ver, ahogy hátam az erős, széles mellkasának feszül. Rég vártunk már erre a varázslatos pillanatra, melyet minden sejtünk mélyen elraktároz magába, hogy a hétköznapok szürke árnyalata megteljen színnel és boldogsággal. Kezemet, kezére csúsztatva simogatom kézfejét. Élvezi puha, lágy érintésem, ettől a pillanat a szívemben még fényesebb és melegebb. Örökké tudnék Önnel itt ülni és érezni a csodát. A csodát, mely értünk született s belénk tetoválta az örök jelet…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése